top of page
opmaken van de bruid

I love my job!

HIGHLIGHTING YOUR NATURAL BEAUTY

Mijn naam is Micky, een 37-jarige toegewijde haarstyliste aan huis met meer dan 14 jaar ervaring en passie voor adembenemende bruidskapsels, hair styling en beauty.

Sinds 2013 steek ik al die passie voor hair, bridal en nu ook hair extensions in The Bridal Hair Company.

Ik vind het heerlijk om iemand anders een fijn gevoel te geven. Ik hou van wat ik doe en ben gedreven om mijn klanten zich geweldig te laten voelen en er geweldig uit te laten zien, door hen precies te bieden wat ze graag willen en wat bij hen past. Zeker op je magische dag moet je make-up & hair stylist je op je gemak stellen en je op je mooist doen voelen achter de schermen van je trouwochtend. 

Ik geniet echt van mijn werk en van alle aspecten van styling, vooral van bruidshaar gaat mijn hart sneller slaan. Hier ga ik ver in, letterlijk: omdat ik niet gebonden ben aan een vaste stek, maar bewust volledig mobiel ben, sta ik ervoor open om overal naartoe te reizen voor mijn klanten en kan ik me heel flexibel opstellen.

Even voorstellen

Kapster Micky van The Hair and Beauty Studio

Hier doe ik het voor…

op 4 september 2023

Micky heeft mij als mijn moeder fantastisch geholpen op mijn bruiloft. Ze denkt graag mee, luistert goed naar de wensen en is erg ervaren wat ze doet met zowel het haar als make-up.

Sabine

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok

The Bridal Hair Company staat voor kwaliteit. Ik heb heel wat ervaring opgedaan bij verschillende bekende hair salons in Amsterdam en omstreken. Om die kwaliteit ook in de toekomst steeds te waarborgen en uit te blinken in mijn vakgebied volg ik geregeld cursussen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technieken, waarbij ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en stijlen. Zo kan ik mijn klanten keer op keer ook het beste blijven bieden.

Neem eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram, waar ik met trots geregeld mijn recente werk post. Ik hoop dat je geniet van wat je ziet en ik kijk ernaar uit om van je te horen.”

Liefs,

Micky

reviews
Kapster Micky van The Hair and Beauty Studio

IK WIL JOU HEEL GRAAG ONTMOETEN ALS HAIRSTYLIST IN HOOFDDORP, HAARLEMMERMEER, AMSTERDAM EN VERDER

voor je perfecte kapsel, bruidskapsel en make-up of hair extensions!

bottom of page