top of page
diverse kleuren hair extensions

Hair extensions aan huis 

100% HUMAN HAIR, EEN PERFECTE KLEURMATCHING EN EEN NAADLOZE BLENDING MET JE EIGEN HAAR: VOOR LANGE, NATUURLIJK OGENDE LOKKEN 

Wat is een haarverlenging?

Een haarverlenging is de ideale oplossing wanneer je graag langer haar wilt. Je haren groeien gemiddeld maar 1 à 1,5 centimeter per maand, waardoor het vaak een tijd duurt om je eigen haar langer te laten groeien. Een haarverlenging met extensions is dus de ideale manier om je eigen haar snel te verlengen.

 

Ik gebruik vaak meerdere kleuren om de extensions goed te laten matchen met je eigen haar. Ik zet alleen haarverlengingen met echt haar, zodat je het haar net zo kan behandelen als je eigen haar. Niemand die ziet dat je hair extensions draagt!

hair extensions

Wat is de prijs van een haarverlenging?

Ben je al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan een intake afspraak om te bespreken wat allemaal mogelijk is!

De prijzen zijn afhankelijk van de lengte en de kleur en gaan vanaf € 420. Bij het intakegesprek wordt de prijs besproken.


•    Per baan inzetten € 50,-
•    Per baan eruit halen € 15,- 

Prijzen van het haar ik heb 2 soorten:

Huismerk dit haar is 100% human Hair gaat ongeveer 3 à 4 maanden mee.
Mits je het goed verzorgd met onze verzorging producten en de richtlijnen volgt!

Prijzen voor het haar per baan:

40 cm =

€ 130 per baan

50 cm =

€ 150 per baan

60 cm =

€ 170 per baan

*voor het zetten per baan is €50,-
*het haar laten knippen en aansluiten op de extensions is €39,95

Luxe merk 100% Slavic Russian Hair gaat tot ongeveer 1 jaar mee. 
Mits je het goed verzorgd met onze producten en de richtlijnen opvolgt!

Prijzen voor het haar per baan:

30 cm =

€ 171 per baan

40 cm =

€ 199 per baan

50 cm =

€ 274 per baan

60 cm =

€ 185 per baan

70 cm =

€ 381 per baan

80 cm =

€ 441 per baan

diverse kleuren hair extensions

*voor het zetten per baan is €50,-
*het haar laten knippen en aansluiten op de extensions is €39,95

*plaatsen van de Hair extensions worden bij mij thuis gedaan

hair extensions

Meestgestelde vragen over mijn hair extensions

 • Met welke hair extensions werk ik precies?
  Mijn hair extensions zijn 100% human hair van Slavische origine. De extensions zijn van aanzet tot punt even vol. Geknoopt op super dun stevig draad. Gezond haar met een mooie glans, minimaal verlies en klit niet.
 • Waarom een aanbetaling intake?
  Helaas zie ik veel boekingen van nieuwe aanmeldingen binnenkomen die op het laatst worden gecanceld. De tijd wordt zo geblokkeerd voor dames die wel graag behandeld willen worden. Voor de intake op locatie is de prijs €70,-. Ik boek een half uur de tijd voor de intake. Dit bedrag wordt verrekend met de eerstvolgende behandeling. Er wordt een betalingsverzoek verstuurd. Na betaling staat je afspraak gereserveerd. Wordt deze afspraak binnen 72u geannuleerd dan krijg je je aanbetaling niet terug. Zo wil ik voorkomen dat er plekken onnodig worden geblokkeerd.
 • De kleur wordt lichter, waarvan kan dat komen?
  Wanneer de extensions niet bij mij zijn behandeld en de verzorging niet juist wordt nageleefd, kan het zijn dat de extensions niet goed worden afgesloten waardoor een kleur kan vervagen. Wij geven geen garantie op kleurvervaging of -verandering, wij adviseren om tussendoor losse wefts te vernieuwen bij kleurvervaging / -verandering. Het kan komen door blootstelling aan de zon en/of zonnebank, zwemmen in chloor en bezoek aan de sauna, of chloorhoudende verzorgingsproducten. Ook al wanneer je op een handdoek gaat liggen van iemand met de verkeerde zonnebrand kan de kleur veranderen door een chemische reactie: kruiscontact! Ook wanneer extensions ouder zijn dan 8 maanden is het tijd voor een nieuwe set.
 • Hoe vaak moet ik de hair extensions omhoog plaatsen?
  De weft extensions om de 6 tot 10 weken.
 • Hoe kan ik het beste mijn extensions verzorgen?
  Ik werk met Jenoris en geef advies hoe de extensions onderhouden moeten worden.
 • Hoe weet ik wanneer ik nieuwe extensions nodig heb?
  Ik zie vaak dat de haren nog in super conditie zijn. Er zijn meerdere redenen om te herkennen wanneer er een nieuwe set geplaatst moet worden, o.a. Kleur is vervaagd / wordt warm De band is vuil De band heeft lussen Haar wordt korter Eigen haar wordt langer Glans is vervaagd
 • Waarom betaal ik voor het uithalen van mijn extensions?
  Ik hanteer €10,- bij het verwijderen van de hair extensions, ook wanneer deze weer omhoog gezet worden. Dit is extra tijd, naast het zetten van de hair extensions. Ik bied extra aandacht aan het juist verwijderen van de extensions en het juist verwijderen van verwarring. Deze extra aandacht wordt doorberekend.
 • Kan ik zwemmen met de hair extensions?
  Ik raad aan wanneer je gaat zwemmen de extensions in een knot te dragen op het hoofd en de extensions niet onnodig nat te maken. Gebeurt dit wel, dan kan je de extensions uitspoelen met zoet water en met conditioner goed afsluiten.
 • Ik heb hair extensions laten zetten, maar ik vind het toch niks, krijg ik mijn geld terug?
  Helaas is geld retour op hair extensions niet mogelijk, ook niet na 1 dag dragen. Ik kan de hair extensions niet terugnemen om hygiënische redenen.
 • Kan ik de hair extensions krullen?
  De extensions kunnen worden gekruld met een krultang op warmtestand van max. 170 graden.
 • Ik heb hair extensions ergens anders gekocht. Kan ik deze in de salon laten verven, knippen of zetten?
  Helaas, wanneer extensions van een ander merk gekleurd moeten worden kan dat niet. Ik heb geen achtergrondinformatie over deze extensions. Helaas wordt veel haar verkocht als human hair, maar kom ik in praktijk erachter dat dit niet zo is en de extensions niet egaal van kleur zijn. Dit vind ik zonde. Wanneer de extensions gezet moeten worden, kan dat enkel wanneer de banen intact zijn en niet op maat zijn geknipt.
 • Hoe werkt het?
  Als eerste een telefonische afspraak om de wensen te bespreken. Daarna plannen we een afspraak om te bepalen welke kleur haar we moeten bestellen. Daarna plannen we gelijk een afspraak in voor het plaatsen van het haar.
 • De do’s en don’ts van hair extensions?
  Hair extensions zijn een fantastische oplossing voor mooi en voller haar. In de afgelopen jaren is de ontwikkeling heel hard gegaan. Er zijn verschillende soorten hair extensions, ook wel hair weaves beschikbaar. In dit artikel wil ik je graag een aantal praktische tips aanreiken die je wel en niet moet doen als het gaat om je hair extensions: de do’s en don’ts. De don’ts: Slapen met natte haren of met je haren los. Zwemmen: probeer zoveel mogelijk chloor en zout water te vermijden, dit droogt namelijk het haar van de extensions extreem uit. Met los haar zwemmen: doe altijd je haren in een knot zodat het haar zo min mogelijk in aanraking komt met het water. Elke dag je haren wassen: probeer dit te minderen naar twee keer in de week. Je haar aan de lucht laten opdrogen na het wassen. Tijdens het wassen ruig de shampoo en conditioner aanbrengen. Krabben bij de aanzet als de extensions net geplaatst zijn. Zonnebrandcrème: dit kan een oranje/gele gloed aan de extensions geven. De do’s: Je haren in een knot of vlecht doen tijdens het slapen. Meerdere keren per dag het haar uitborstelen (met zorg). Na het wassen je extensions gelijk föhnen. Altijd een conditioner gebruiken. Investeren in de juiste producten voor je extensions, zodat de kwaliteit zo lang mogelijk goed blijft. Op tijd naar de kapper gaan om de extensions omhoog te laten plaatsen.

Neem bovenstaande punten in acht en je hebt langer plezier van je hair extensions.

Behandel ze met zorg en geniet van je mooie volle haarbos. 

Lees hieronder mijn verzorgingsritueel. 
 

meer ...

Zoals je wellicht weet, is de verzorging van hair extensions zeer belangrijk. De kwaliteit van de haren kan vallen en staan bij een goede of slechte verzorging. Bij een goede verzorging met de juiste producten zal je langer plezier beleven aan je hair extensions, daarom heb ik de juiste verzorgingsproducten van Jenoris voor je hair extensions.

vrouw voor en na haarextensies

Behoud de kwaliteit van jouw hair extensions

Hoe verzorgen?
Verzorgingsadviezen
hair extensions

Wassen

Borstel je extensions goed uit voordat je het haar nat maakt. Was je haar 2 keer in de week met onze Moroccanoil shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo ook goed tussen de extensions verdeeld wordt, en spoel goed uit. Vaak is het nodig om je haar 2 keer te wassen.
TIP! Snel last van vet haar? Schuim de shampoo eerst goed op in je handen voordat je het gaat wassen! Dit helpt bij een goede productverdeling en zorgt ervoor dat er geen shampooresten achterblijven in het haar!  

Gebruik na het wassen altijd een Moroccanoil conditioner of Moroccanoil Weightless Hydra masker in de extensions. Dep voor het aanbrengen van de conditioner eerst met een handdoek je extensions droog. Jouw extensions worden niet zoals je eigen haar gevoed vanuit de hoofdhuid. Hierdoor hebben de extensions wat meer verzorging nodig als jouw eigen haar. Gebruik hierom geen producten van de drogist of supermarkt. Deze zullen ervoor zorgen dat je extensions sneller uitdrogen en slijten.

Drogen

Laat je extensions niet helemaal zelf opdrogen, maar föhn het haar droog. Gebruik vooraf Moroccanoil Perfect Defense om je extensions te beschermen tegen de hitte van de föhn en overige stylingtools in combinatie met de leave in conditioner voor 72-uur hydratatie.

In model brengen

Je extensions zullen het mooiste zitten als je de extensions in model föhnt, stijl of krult. Probeer het haar pas weer opnieuw te stijlen/krullen zodra je het haar weer gewassen hebt. Zo voorkom je dat de extensions sneller uitdrogen. Gebruik tussendoor regelmatig onze Moroccanoil treatment oil om je extensions te voeden en heerlijk zacht te houden.

Slapen

Ga nooit met nat haar slapen. Zorg ervoor dat je het haar in een vlecht, staart of knot draagt tijdens het slapen.

Borstelen

Gebruik voor het borstelen van jouw extensions een geschikte extension borstel. Zorg ervoor dat je alle rijen van de extensions borstelt. Hiervoor is het soms nodig om de bovenste rij op te tillen om goed bij de volgende rij te komen met de borstel. Als je van jezelf snel klitten in je eigen haar hebt, doe dit dan dagelijks om klitvorming te voorkomen.

Op vakantie

Ondanks dat bijna al onze klanten met hun extensions op vakantie gaan, wil ik je wel op de hoogte brengen van het (eigen) risico dat je dan loopt: je loopt op vakantie risico op verkleuring van je hair extensions. Dit kan verschillende oorzaken hebben: verroeste leidingen, zwembadwater of zonnebrandcrème. Draag hierom op vakantie zoveel mogelijk je haar omhoog.

Kapster Micky van The Hair and Beauty Studio

KWALITEITSVOLLE HAIR EXTENSIONS AAN HUIS IN HOOFDDORP, HAARLEMMERMEER, AMSTERDAM OF VEEL VERDER?

Neem contact op met
The Bridal Hair Company!

bottom of page